söndag 7 april 2013

Vad händer?

Ja, det kanske ni undrar? fast de flesta som läser här känner mig nog såpass väl att ni vet att jag fått en till unge.
Så med två barn blir det inte så mycket tid över till bloggen.
Utesäsongen har iallafall brakat igång rejält här på västkusten, vädergudarna har varit på sitt bästa tänkbara humör de senaste 3-4 helgerna.
Tillfälligheterna har tagit mig till gärdsås nästan samtliga dessa helger.
Känslan av att vara tillbaka på sten är underbar, och det känns inte som att jag har tappat så mycket under vintern, trots att jag i princip inte har klättrat någonting.

 Förra helgen fick jag äran att klättra sträckfisk, som är en lite halvt sparsamt säkrad led, iallafall i cruxet. Jag jobbade in leden på topprep, i typ 4 kör sen panagade jag på och hade ett jättebra flyt..
Skön formkoll!
I torsdags kom ett meddelande på telefonen: "Gärdsås på lördag eller? China Corner borde ju onsightas" Ingen tvekan där direkt, bara haka på!
Förvånad blir man dock när man kryper upp till klippan och möts av gubbarna från kortedala brandstation som har firningsövning med stegbil över just china corner! När dagen började lida mot sitt slut gav sig brandkåren av och lämnade mig utan några bortförklaringar till att inte prova.

Oj vilken led. utan att avslöja för mycket kan jag bara rekommendera dig att köra den... den är lättare än den ser ut, och full av överraskningar. Ni får nöja er med en suddig mobilbild:




Så, dosethprojektet lever alltså vidare för alla er som undrar..
6 leder kvar.
Pripps
Guiness
Vit ambivalens
Samsara
Sahara
Gullebrand

Bara svåra saker kvar nu, Ser nog mest fram emot Vit ambivalens.
Låt våren komma!