fredag 6 november 2009

Status

Det har minst sagt hänt en del sen sist.

Vi sitter nu hemma hos mina föräldrar i världsmetropolen Storfors.

Men vi börjar från början.
Vi var på kjuge tillsammans med ett ganska stort glatt gäng från malmö, vädret var riktigt trevligt med kalla grader men ändå ganska soligt.
Trots lite mer än 4 år i malmö så var detta faktiskt bara mitt tredje besök på kjuge, bouldring är ju inte riktigt min grej (host host). Så jag känner mig ju lite som en turist på kjuge, trots att vissa ändå frågar mig om råd vilka problem som är fina och hur dom ska klättras..

Nåväl, det som lockade mig mest var glasögonorm och Sva-areten. Den sistnämnda kännde jag på innan vi åkte på resan, och den kände riktigt klurig då.
Efter att ha kört lite kring kluvna stenen, bland annat lite på monolith (fint!) och Mr. mantle (bökigt!) men inget alls på glasögonorm drog vi ner till Sva-areten.
Efter en kort snack-paus med anton och co började jag klämma på areten, och satte den till min förvåning efter typ 3 försök.

Man har kanske blivit lite bättre ändå!

Det var en trevlig dag, Maria W och Lotta lyckades båda övervinna sin skräck och kravla sig uppför den 5-6 meter höga ängsareten! Starkt jubbat.

Wassen
Maria Wassberg på slopeutsteg uppe vid ängen..

Några dagar senare satte vi oss i bilen påväg norrut.
Det vankades lägenhetsletning igen, redan samma kväll kollade vi in en etta på hisingen som skulle hyras ut mer eller mindre omgående.
Dagen efter ringer uthyraren upp mig och börjar babbla om kontrakt och att vi nog borde ses..

S
o its now official!
Om typ 2
veckor bor familjen Åsander-Sernbo på Hisingen! och den 1:a Februari flyttar vi till världens finaste 2:a i Gamlestaden, Fatta att vi kommer bo 4 kilometer från utby och fjällbo i vår! Och typ 10 mil från Bohuslän!

Det känns galet!

Vi var tvugna att fira med att ta en liten promenad i ett blött Utby.

Välkomna upp och klättra med oss!